''Ieder PROJECT is uniek en verdient het om

tot in de detail te worden vormgegeven''


Monique Goossens 

Founder & interiordesigner

Expertise: Interieur & conceptvormgeving

 

LINKEDIN | E-MAIL

Jesse Koolen

Junior interiordesigner

Expertise: 3D visualisatie

 

Jesse ontwerp met passie toffe presentaties, 3D tekeningen en detailleerde plannen. Haar kracht ligt zonder twijfel bij het visualiseren van het ontwerp naar realistisch beeld. De ontwerptekeningen komen hierdoor tot leven en verbazen de opdrachtgever en eindgebruiker over de mogelijkheden. Het beeld zorgt voor een perfecte voorstelling van het eindresultaat. 

 

LINKEDIN | E-MAIL

Laura Sonnemans

Architecture & interiordesigner

Expertise: Architectuur & vergunningsaanvraag

 

Laura komt met goed doordachte ontwerpen die praktisch zijn ingedeeld en een verrassende touch hebben. De unieke en artistieke details zorgen ervoor dat de ontwerpen naar een hoger niveau worden gebracht. Of het nu gaat om een verbouwing, nieuwbouwproject of een upgrade Laura weet ieder project een eigen identiteit te geven. 

 

LINKEDIN | E-MAIL


De ontwerpen van STUDIO MOID worden gebrandmerkt door karakteristieke materialen en structuren die in balans worden gebracht door hedendaagse en minimalistische invloeden.

 

Tijdens het proces wordt er rekening gehouden met diverse ontwerp-aspecten. De basis zorgt voor zuivere kracht en zichtlijnen, de logische routing voor praktisch gebruik en de detaillering voor een compleet plaatje. Door een goede en gebalanceerde positionering van kleur, materiaal en structuur zal decoreren geen noodzaak meer zijn. 

 

Wilt u graag meer weten over onze ontwerp-methodiek en de diverse diensten, zoals onder andere plananalyse, exterieur, vergunningsaanvraag, lichtplan, maatwerk, prijsaanvraag, planning, aanbesteding of afbouwbegeleiding? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek.