''Ieder interieur is uniek en verdient het om

tot in de detail te worden vormgegeven''


Monique Goossens 

Founder & interiordesigner

 

Sinds 2018 ontwerpt Monique Goossens maatwerk interieurs & concepten. Haar visie om het interieur van residentiële projecten en bedrijfsgebouwen identiteit te geven is een van de drijfveren die haar opdrachtgevers begeleid naar het perfecte eindresultaat. 

 

Tijdens het proces wordt er rekening gehouden met diverse ontwerp-aspecten. De basis zorgt voor zuivere kracht en zichtlijnen, de logische routing voor praktisch gebruik en de detaillering voor een compleet plaatje. Door een goede en gebalanceerde positionering van kleur, materiaal en structuur zal decoreren geen noodzaak meer zijn. 

 

De ontwerpen worden gebrandmerkt door karakteristieke materialen en structuren die in balans worden gebracht door hedendaagse, minimalistische en moderne invloeden waarbij het interieur de gewenste beleving zal geven aan eindgebruiker en bezoeker.

 

Wilt u graag meer weten over haar ontwerp-methodiek en de diverse diensten, zoals onder andere plananalyse, lichtplan, maatwerk meubel ontwerp, prijsaanvraag, planning, aanbesteding en afbouwbegeleiding? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek en ervaar de voordelen van gepersonaliseerde interieurvormgeving op maat.

 

 

Jesse Koolen

Junior interiordesigner